1 ianuarie 2009

La multi ani 2009!


Si am intrat si in 2009... Am petrecut noaptea dintre ani intr-un loc fain, alaturi de oameni faini. si chiar daca a fost o decizie luata pe ultima suta de metri, nu o regret deloc.
Si daca am intrat in necunoscutul anului 2009, va urez tuturor celor care va opriti din cind in cind pe aici sa aveti un an mai bun decit cel de dinaintea lui, sa fiti fericiti, sa va iubiti, sa vi se implineasca toate dorintele, chiar si cele mai ascunse. Fie ca 2009 sa vina cu cite putin din toate plus multa sanatate.
Va doresc sa va pastrati puterea, optimismul, pofta de viata, sa va bucurati de tot ce aveti, sa apreciati fiecare moment, chiar daca va aduce pe chip doar un zimbet. Sa invatati din tot ce a trecut, sa pastrati tot ce merita pastrat, sa luptati pentru tot ce merita cistigat si sa aruncati la cosul de gunoi al gindurilor urite tot ce nu va face cinste.
Sa aveti parte de un an nou imbelsugat, plin de satisfactii si reusite, un 2009 cald si luminos, care sa va aduca cel putin mai aproape de tot ce va doriti!

2 comentarii:

malina spunea...

la multi ani!

Boby spunea...

multu... la fel...