27 decembrie 2008

Craciun fericit !

Afara a inceput, in sfirsit, sa ninga. Bradul din curte isi vede ramurile incet-incet acoperite de fulgii de nea, iar mirosul de sarmale si de cozonac din casa abia acum isi gaseste implinirea, in fulgii de afara. E vreme de placuta lene, e vreme de povesti de iarna la gura sobei, e vreme de vin fiert, e vreme de liniste si caldura linga familie, e vreme de un pahar de vin cu prietenii, e vreme de uitat de toate cele de peste an. E vreme de tras linii, facut bilanturi si recapitulari. E vremea de a cerne cele bune din 2008 si de a dori multe si frumoase pentru 2009.
E vremea de Craciun. E vremea sa fim mai buni, sa iubim si sa iertam. Sa ne bucuram ca traim si sa aducem fericirea in sufletele celor dragi noua. E vremea de urari catre cei dragi. Si nu prin sms :)
Celor care citesc aberatiile mele de pe-aici, va urez sa aveti numai zile frumoase. Numai zile cu soare, chiar daca afara ploua. Sa va fie cald si bine. Sa puteti zimbi. Sa fiti voiosi. Sa fiti veseli. Sa fiti mingiiati. Sa fiti alintati. Sa fiti rasfatati. Sa fiti iubiti. Sa iubiti. Sa iubiti din inima. Sa aveti inima mare. Sa aveti zapada pe ramurile bradului, vin fiert in cana, cadouri sub brad si foc in semineu. Sa aveti cu cine ciocni paharul sau cana cu vin. Sa fiti inconjurati de oameni dragi. Sa fiti sanatosi. Sa fiti impreuna. Sa nu mai fiti niciodata singuri. Sa ii aveti pe toti ai vostri sanatosi. Sa aveti timp de un gind bun pentru cei care nu mai sunt. Sa miroasa a cozonac si a brad in toata casa. Sa va fie masa plina de bunatati pe ea si de prieteni in jurul ei. Sa va tihneasca sarmalele si cirnatii. Sa beti atita cit trebuie. Sa glumiti. Sa rideti. Sa dansati, daca aveti chef. Sa va imbratisati, daca asta va doriti. Sa va iubiti. Si sa va fie bine. Sa fiti linistiti. Sa aveti sarbatori frumoase.
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre.
Va urez tuturor un BRAD incarcat, un MOS bogat, un PAHAR inchinat, CADOUL DORIT, un VIS implinit si un CRACIUN FERICIT !

1 comentarii:

Costele spunea...

sar'na nene Boby. si tu sa ai parte de bine si sa te vedem fericit in anul ce vine