15 octombrie 2008

Tupeu de proasta

Asta se intampla in Romania:



Parerea mea e ca zdreanta trebuia sa plece de la sectia de Politie cu dintii in batista si plina de vinatai. Politistii sunt lasi, pentru ca daca i-ar fi spart geamul si i-ar fi bagat pistolul in gura, ar fi scos-o de par afara si ar fi dat-o un pic cu dintii de borduta, le era frica sa nu fie degradati si cercetati pentru abuz in serviciu. Incredibil... Politia nu mai are pic de autoritate, si orice zdreanta cu numere "de smecher" isi permite sa dea cu masina peste ei. Zdreanta ar trebui acuzata de ultraj, exista materialul filmat in care vrea sa dea cu masina peste onoratul politist care facea pe el de frica.

Zdrentele astea intretinute si tupeiste in masini de fitze ar trebui sa nu mai aiba voie sa se urce la volan fara un test psihologic inainte. E plin de retardate din astea la volan, si asta e unul din motivele pentru care traficul e cel care e.

Daca noi eram in America, iar militienii nostri ar fi semanat cu politistii americani, faza asta ar fi aratat un pic altfel. In SUA, daca nu te supui comenzilor oamenilor legii, esti arestat imediat, cu orice pret. Fie ca te ia cu japca si-ti mai da 2 bastoane, fie ca te impusca, te imobilizeaza imediat si te incatuseaza. Cand exista cel mai mic semn de violenta, verbala sau fizica din partea civilului, acesta va fi inconjurat de mai multe masini de politie in maxim un minut. Aceasta fapta ar fi considerata foarte grava, si interpretata si mai grav (poate chiar intentie de a ucide politistul). Ar fi pedepsita cu inchisoare si amenda de zeci sau chiar sute de mii de dolari.

0 comentarii: