13 octombrie 2007

Bine ai venit Ioana-Erica !

Din nou sunt intr-o mare intirziere cu evenimentele despre care vreau sa scriu, care s-au intimplat si care m-au bucurat.

Pe 1 septembrie a venit printre noi Ioana-Erica Marinovici, fetita lui Marius si a Mihaelei. Acum are aproape o luna si jumatate si se pregateste de botez in curind. Eu am vazut-o cind avea doar citeva saptamini, am baut un pahar de whisky cu tati si cu "unchii" adoptivi... Si, ca si "verisoarei" ei Ana-Patricia, ii urez si noii venite in "clan" sa aiba parte de o viata frumoasa, sanatate, multe bucurii, multa fericire si mult noroc in viata, o familie unita. Sa creasca mare si sa aiba mereu puterea de a pune un zimbet in sufletul lui mami si al lui tati, sa le aduca numai fericire si sa fie mindri de ea.

Multe succese in calatoria asta noua numita viata ! Sa cresti mare si sa auzim de mult, mult bine ! Mii de ingerashi sa vegheze asupra ta si sa te ocroteasca, cu usurinta orice dorinta-n viata sa ti se-mplineasca. Sa fii prea generoasa cu cei ce te iubesc, prea nobila pentru a te supara, prea puternica pentru a-ti fi teama si prea fericita pentru a admite si permite prezenta necazurilor.

0 comentarii: