25 februarie 2007

La multi ani, Ana Patricia !


Din nou ajung sa scriu cu intirziere despre un eveniment la care am participat: botezul Anei-Patricia, fetita lui Serban si a Mirelei.
Botezul este Taina initierii crestine, poarta de intrare în crestinism sau taina fundamentala si indispensabila pentru mintuire, prin care omul renaste pentru viata spirituala, adica devine membru al Bisericii lui Hristos, dobândind iertarea pacatului stramosesc. Cuvintul “botez” vine din greceşte şi înseamnă scufundare în apă.
Botezul a fost foarte frumos, ca si petrecerea de dupa, iar eu ii urez Anei-Patricia sa aiba parte de o viata frumoasa, sanatate, multe bucurii, multa fericire si mult noroc in viata, o familie unita. Sa creasca mare si sa aiba mereu puterea de a pune un zimbet in sufletul lui mami si al lui tati, sa le aduca numai fericire si sa fie mindri de ea.
Multe succese in calatoria asta noua numita viata ! Sa cresti mare si sa auzim de mult, mult bine ! Mii de ingerashi sa vegheze asupra ta si sa te ocroteasca, cu usurinta orice dorinta-n viata sa ti se-mplineasca. Sa fii prea generoasa cu cei ce te iubesc, prea nobila pentru a te supara, prea puternica pentru a-ti fi teama si prea fericita pentru a admite si permite prezenta necazurilor.

0 comentarii: